Real till Camp Nou med Barças recept
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Barcelona såg länge ut att krympa avståndet till tabellettan Real Madrid. Men i den 90:e minuten nickade Ramos in kvitteringen på frispark, och såg till att Real behåller ett sexpoängsförsprång på Barcelona. Sätt på din favorit matchställ fotboll för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

Zidanes laguttagning avslöjar att fransosen inte kom till matchen med några tveksamheter kring hanteringen utav Barcelonas mittfält, som vanligtvis brukar lyckas undanmanövrera. Fans bär Real Madrid tröja i spelet för deras favoritlag tankning. I början av andra halvlek via en fast situation och en nick från – en möjligt offsidestående – Luis Suarez gjorde Barça 1–0. Under lördagen drabbar Real Madrid och Barcelona samman i tungviktsmötet El Clasico. Som hans fans har förberett en fotbollströjor FC Barcelona att hurra för honom.

Real Madrid åker till CampNou med katalanernas metod som segerrecept. Om du förväntar dig samma fotbollströjor barn, då kan du komma till vår hemsida.